ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com'dan Bir Türlü Gelmeyen Sipariş! jeotes  [24 Nisan 2008, 09:00]
Detay 298741, 15.4.2008 siparişiniz alınmıştır ifadesi ile anında kredi kartımdan tahsilâtı yapan firma 21.04.2008 tarihinde yapmış olduğum 2 telefon görüşmesinde hala tedarikte olduğu ve önümüzdeki hafta kargolanacağı bilgisini vermiştir. Yani site teslimatı 15–20 günden önce yapmamaktadır.

Yoğunluk bir noktaya kadar kabul edilebilir ancak uygun fiyat ve ödeme seçeneği yapılıyor diye alışveriş yapan kişilere uygun bir davranış olmuyor. 2 defa mail attım ama dönüş yapılmadı ve firma hakkında yapılan şikâyetlere standart cevaplar verilmekte.

Şirket yetkililerine sesleniyorum; ben de hizmet sektöründe çalışan bir elaman olarak firmalara müşteri ile vardır bir müşteri gider birisi gelir mantığı ile hareket edilirse yakında siz ve elamanlarınız baş başa kalırsınız. Sitede sipariş iptali gibi bir seçenekte yok yanlışlık bilgileri girip satın al deseniz anında kredi kartınızdan çekiliyor. Bu ne kadar uygun bir davranış takdirlerinize sunuyorum.

Aslında bu şikâyeti bugün yazmayı düşünmüyordum ancak biraz daha müşteri odaklı olmaya davet ediyorum sizleri. Acilen ürünümün alınıp gönderilmesini talep ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

Altivi
04.05.2008

Değerli Üyemiz,

Tedarik sürecimiz devam etmektedir.Tedarikçi firmadan ürünün 05.05.2008 haftası tedariği sağlanacağı bilgisi alınmış olup tedariği sağlanır sağlanmaz adresinize UPS kargo ile adresinize ürün teslimatı yapılacaktır.

Gösterdiğiniz için anlayışınız teşekkür ederiz.

Saygılarımızla