286497 |
| Altivi.com'da Bitmek Bilmeyen Tedarik Süresi ve Oyalamalar!
ktu61
[18 Nisan 2008, 09:00]
Altivi.com Shop'tan 26.03.2008 tarihinde sipariş etmiş olduğum Panasonic dijital fotoğraf makinesi ve Kingston 2gb sd kart 20 günden fazla geçmesine rağmen hala kargoya verilmedi. Sipariş numaram 280498. Sd kart tedarik edilmiş ama fotoğraf makinesinden hala ses yok. Tedarik edilmektedir deyip duruyor.
4–5 kez site ilgilileriyle irtibat kurdum, yok şu gün gelecek yok bugün gelecek deyip duruyorlar. Resmen kandırıyorlar. Bu kadar da ciddiyetsizlik olmaz.
Sitede kampanyada olan ürünlerde yoğunluğa bağlı olarak 1–2 gün gecikme yaşanabilir diyor ama kaç 1–2 gün oldu unuttum. İlgilileri aramaktan zaten 25–30 YTL telefon parası verdim. Bu kadar da olmaz artık. Parayı öderken kredi kartından hemen çekiyorlar ama sıra ürünü yollamaya gelince umurlarında değil galiba.
Sizden yardım istiyorum. Bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulması ve ürünlerimin acilen tarafıma yollanmasını talep ediyorum. Yardım lütfen.
Ayrıca Altivi kullanıcıları artık bu yorumları okuyun da ona göre davranın sipariş verirken.% |