ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com'un Yaşattığı Ürün Teslimi Eziyeti! faltun  [14 Nisan 2008, 09:00]
Altivi.com'a 272847 sipariş numarası ile 21.03.2008 tarihinde bir LCD monitör siparişi verme gafletinde bulundum. Ancak bugün tarih 11.04.2008 olmasına rağmen ürün hala kargoya verilmedi. Müşteri hizmetleri tamamen müşterileri başlarından savmaya yönelik hizmet veriyor.

Net ve kesin bir yanıt almanız mümkün değil ve ürünün ne zaman teslim edileceğini de artık bilmiyorum. Siparişimi iptal edeceğim fakat bu sefer de paranın geri yatırılması konusunda da Altivi müşterilerinin şikayetleri olduğunu biliyorum. Bu yüzden biraz daha bekleyeceğim. 30 günlük teslim süresi dolduktan sonra hukuki yollara başvuracağım.%

Arkadaşına Gönder

24.04.2008 faltun Altivi firmasından sipariş verdiğim 272847 numaralı ürün 23/04/2008 tarihinde sorunsuz olarak tarafıma teslim edilmiştir. çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlar. sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.

23.04.2008 faltun 272847 numaralı siparişim tarafıma teslim edilmiştir. teşekkür ederim.

17.04.2008 faltun 272847 numaralı siparişim hakkında dün müşteri temsilciniz meryem hanım ile yaptığım görüşmede ürünün 17/04/2008 tarihinde kargoya verileceğini söyledi ayrıca bana göndermiş olduğunuz e-mailde ürünün 14/04/2008 haftası kargoya verileceğini söylediniz ürünü sipariş vereli 18/04/2008 cuma tarihi itibari ile tam 28 gün oluyor üstüne basarak söylüyorum tam 28 gün yani 1 ay bu göstermiş olduğunuz alışveriş ahlakını tasvip etmediğimi sizlere bildirmek istiyorum. sözünüzün arkasında durun ve ürünümü lütfen gönderin....

Altivi
14.04.2008

Değerli Üyemiz,

Satın aldığınız ürün, ürün bedelinin ödenip tedarikçi firmanın ürünü bize göndermesinden sonra, 3 iş günü (Pazartesi-Cuma) içerisinde kargoya teslim edilir. Teslimat adresinin İstanbul'a uzaklığına göre de kargo şirketi 1-3 gün içinde siparişinizi ulaştıracaktır. Bayram ve tatil günlerinde teslimat yapılmamaktadır. 272847 no’lu siparişiniz tedarik aşamasındadır.Kampanyamıza olan yoğun talep, ürün teslimatındaki sürecimizi etkilemekte olup bu bilgide sitemizde belirtilmektedir.Siparişiniz tedarik edildiği günü takip eden 1 ila 3 gün içerisinde adresinize UPS kargo ile teslim edilecektir.Satınaldığınız ürün/ürünler kargolandığı takdirde, “Siparişlerim” bölümünden “Siparişiniz Gönderilmiştir” ibaresini görebilir ve kargo detay bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,