ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com'dan Arızalı ve Üstelik Kutu İçeriği Eksik Ürün! sessizsair  [12 Nisan 2008, 09:00]
Uzun zamandır Altivi.com müşterisiyim. Teslimatları geç yapmasından başka bir sıkıntım hiç olmadı. Ama ürünleri mutlaka göndereceklerini bildiğim için bu konuda içim hep rahat. Vade farksız taksit seçenekleri haliyle finansal olarak firmayı kasacaktır ve bu durumda ürünlerin geç gelmesi doğaldır, en azından başlangıçtaki döngü sağlanana kadar.

Shop için bir şey diyemem ama ihaleler için arkadaşların bunu anlayışlı karşılamaları gerektiği kanaatindeyim. Problemimi buraya yazmak istemezdim ancak maillerime cevap alamamam ve firmaya telefonla ulaşamamam beni bu yola mecbur etti.

26699 sipariş numarası ile aldığım nokia N95 cep telefonu içerisinde kulaklığın bir parçası çıkmadı (N95 kulaklığı iki parçadır ve birisi telefona takılır, kulaklık bölümü de bu aparata takılır. Aparat kutudan çıkmamıştır). Ayrıca telefonla konuşma esnasında karşı tarafın sesi anlaşılmaz ve cazırtılı geliyor. Bariz bir şekilde arıza söz konusudur.

Bunlara ek olarak ürün kutusu sadece Altivi stikeri yapıştırılmak suretiyle kapatılmış ve hangi distribütör firmaya aitliği belirsizdir. Yani bariz ürünün kutusu açıkmış ve Altivi kendisi kapatmış. telefondaki sorun için telefoncuya gittiğimde grey ürün olma ihtimali var dendi. Bu da her şeyin üstüne tuz biber ekmiştir.

Sonuç olarak, ürün neden açık kutuyla geldi? Distribütör neden belli değil? Neden kulaklık iki parça olması gerekirken tek parça çıktı? (kutuyu siz mi hazırlıyorsunuz ki?) Ve ürün neden arızalı? (arızalı ürünü belki fark edilmez diye bana mı gönderdiniz?)

Bütün bunların bir cevabı varsa, lütfen ürünü distribütör firması belli olan bir ürünle ve mümkünse kutusu hiç açılmamış bir ürünle değiştirilmesini rica ediyorum. Tüketici haklarının ilgili kanun maddesi gereği, ürünün sorgusuz değiştirilmesi gerekmektedir. Konunun Altivi.com tarafında takibinin yapılarak mutlaka çözüme kavuşturulacağından hiç şüphem yoktur. Umarım firma beni yanıltmaz. %

Arkadaşına Gönder

02.06.2008 sessizsair ALTİVİ hakkında basından takip ettiğimiz en son haberlerden sonra ARIZALI çıktığı için firmaya geri gönderiğim n95 cihazın hangi serviste olduğunu öğrenmek amacıyla Nokia Destek Hattını aradım. Bana verilen bilgiye göre, cihazımın Nokia tarafından yetkilendirilmiş her hangi bir teknik serviste bulunmadığı bilgisi verilmiştir..

Ancak, ALTİVİ den en son bilgi talebimde cihazımın yetkili teknik servise gönderildiği ve henüz bir sonuç gelmediği yönündeydi. Şimdi soruyorum, cihazım her hangi bir yetkili servise gönderilmemiş. Benim cihazım ne oldu? Konuyla ilgili acil bir şekilde tarafınızdan her hangi birisinden bilgi talep ediyorum. Aksi taktirde bankaya ödeme itirazında bulunacağım gibi sonuç alamamam durumunda SAVCILIĞA suç duyurusunda bulunacağımı bilmenizi istiyorum.

26.05.2008 sessizsair Merhaba,

Ürünü kargo ile göndereli 1 ay dolmuş durumda. Hiçbir ürün teknik serviste 1 aydan fazla bekletilemez. Kaldı ki, ürünün sorgusuz sualsiz yenisiyle değiştirilmesi gerekirdi.

Teknik servise gönderilen ürün hakkında bilgi talep ediyorum. Ve lütfen verilen bilgiler varsayılan yada tahmin edilen bilgiler değil, kesin bilgiler olsun. Nerde eski ALTİVİ.. Müşteri memnuniyetini % - 1000 seviyelerine çektiniz..

Saygılarımla..

07.05.2008 sessizsair Ürünü firmaya geri gönderdim. Ancak henüz her hangi bir konuda geri dönen olmadı.
Lütfen arızalı ürün işlemleri sonuçlanana kadar sorunumun çözülmedi olarak kalması istiyorum.
Çünkü daha henüz çözülmüş bir durum söz konusu deil. Cihazım bana teslim edildiğinde ben size ayrıca bilgi zaten vereceğim.

29.04.2008 sessizsair Ürünü geçen hafta cuma günü UPS kargo ile tarafınıza göndermiş bulunuyorum. Konuyla ilgili takiplerinizi rica ederim.

Saygılarımla,

17.04.2008

Değerli Üyemiz,

Faturanızda yeralan adrese ürünü eksiksiz ve orjinal faturasıyla bilrlikte gönderiminizi rica ederiz.

Saygılarımızla

15.04.2008 sessizsair Merhaba,

Birincisi sorunum çözümlenmeden çözümlendi yapmışsınız....

İkincisi siz kendiniz yazmışsınız stereo kulaklk seti diye. tek parçadan oluşan set gördünüz mü siz? Tekrar ediyorum. Stereo kulaklık seti 2 parçadır. Birisi kulaklığın olduğu bölüm ve diğeri ise telefona takılan kısmı. Telefona takılan kısmı olmadan kulaklığı kullanamazsınız. Bunu sizde bildiğiniz halde laf oyunu yapıyorsunuz. Kutudan setin kulaklık kısmı iki tane çıkmıştır...İnsanı aptal veya enayi yerine neden koyuyorsunuz ki? Size gönderdiğim mailleri bir kez bile okumadınız, şimdide satın aldığınız yerle iletişime geçmeniz gerekirdi diyorsunuz.. Üünü teknik servise götürmedim, telefoncuya götürdüm dedim. Ve böyle bir ihtimal var dendi, çünkü distribütör belli değil, cihaz arızalı ve kutu içeriği eksik.Sizce ne demesi ni beklerdiniz? Size bunu sordum ama tenezzül edip cevap bile vermediniz!

Şimdi son kez söylüyorum, iyi niyetle ve güzel dille.. Göndermiş olduğunuz ürün arızalıdır ve kulaklık seti eksik çıkmıştır (daha doğrusu setin olması gereken diğer parçası yerine iki tane kulaklık çıkmıştır.) Ürünün iade alınmasını ve gerekli işlemin yapılmasını rica ediyorum.
Aksi halde cuma günü samsun iline giderek nokia yetkili servislerinden birisinden arıza için ve eksik içerik için servis raporu alıp, ilgilenmediğiniz için de sizi tüketici haklrı mahkemesine vereceğim. Siz kendiniz şahıs olarak aynı durumda olsanız başka ne yapardınız? bunuda sorgulamanızı rica ederim. Daha öncede laptop arızalı çıkmıştı ve yine birkez ilgilenmediniz! Kendim asus yetkili servisine, İstanbul'a cihazı gönderip, tamir ettirdim.. Sanırım sizde herşey satış bitene kadar? Sonra kim ne yaparsa yapsın.. Aferim size..

Saygılarımla..

15.04.2008

Değerli Üyemiz,

Belirttiğiniz irtibat numaralarınızdan size ulaşılamamaktadır.
N95 ürünün paket ikutu içeriği aşağıda yer almaktadır.

“Nokia N95 Nokia Video Bağlantı Kablosu CA-75U Nokia Bağlantı Kablosu DKE-2 Nokia Stereo Kulaklık Seti HS-45, AD-43 Nokia Batarya BL-5F Nokia Seyahat Şarj Cihazı AC-5”

Belirttiğiniz aparat ilgili ürünün paket içeriğinde yeralmamaktadır.Herhanagibir teknik servis "ürünün grey olma ihtimali var" cevabını kullanamaz.Cihaza bakınca zaten hemen grey olup omadığını hemen anlarlar ve sistemden ıme no dan hemen bakabilirler..
0212 337 17 17 nolu nokia telefonu arayarak ıme numarasını sorgulayabilir..Aksi halinde altivi olarak müdahale etmekteyiz. Bundan sonrasında böyle durumlarda ilk önce ürünü aldığınız firma ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla