ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com E-Ticaret Konusunda Çok Yetersiz skaraaslan  [12 Nisan 2008, 09:00]
24 Mart tarihinde Altivi.com'dan cep telefonu aldım.27 Mart tarihinde artık siparişim gönderilir, diye umut ederken, müşteri hizmetlerinden aradılar.T.C kimlik numaramı istediler. Siparişim onaylanacakmış.
telefondaki bayan teslimat konusunda bir zaman veremedi.

Daha önce e-ticaret sektöründe çalışmış bir bilişimci olarak, sistemin nasıl işlediği konusunda bilgim vardır.Hukuki olarak teslim süresi uzun tutulur.Hiçbir firma bu sürenin sonuna kadar müşterisini bekletmez.Hele ki konu e-ticaret ise...

29 Mart tarihinde firmayı aradım. Ürünün hafta içi tedarikçi firmadan geleceği ve kargoya verileceği söylendi. Hafta başında bir ara, siparişim tedarik edildi konumuna geçti.Tabi bende sevindim.Ancak akşama baktım ki, siparişin durumu yine eski halini almış.Tedarik edilmektedir yazıyor. Bir karmaşıklık var, bilgi alabilir miyim düşüncesi ile mail gönderdim.
Bu mailime hâlâ cevap yok.

Sonra araştırma yapmaya başladım.Gördüm ki, benden çok önce sipariş verenler daha ürünlerini alamamış.Ben neden bekliyorum?O kadar şikayet alıp, süreci hızlandırmak yerine, hâlâ müşterilerine sipariş süreci hakkında ders vermeye çalışıyorlar.Firmadan çok şey beklenmemesi gerektiğini düşünmeye başladım.

05 Nisan'da firmayı aradım. Özür dilediler.Salı günü tedarikçi firmadan gelecek ve en geç çarşamba ürün kargoda olacak, denildi.08 Nisan akşam tekrar aradım. Müşteri hizmetlerindeki yetkili, bu hafta firmalar göndereceklerini söylediler.

09 Nisan aradılar.Ama sonuç yok. 14 Nisan'dan sonra tedarikçilerden geleceğini söylediler. Ben böyle saçmalık olmaz dedim.Ertesi gün öğleden sonra, arayıp bilgi vereceğiz dediler.Hâlâ bir haber yok.&

Arkadaşına Gönder

15.04.2008 skaraaslan Detaylarını yazmıyorum zira çok uzun sürecek...
Firma ile en son görüşmemizde 14.04.2008 tarihinde(haftası şeklinde belirtilmedi) ürünün ellerinde olacağı ve en geç 16.04.2008 tarihinde teslim edileceği konusunda açıklama yapıldı.
Bugün 15.04.2008 13:10 siparişin durumunda herhangi bir değişiklik olmadı. Bir mesainin ortasında sinirlerimi germemek adına iyimser düşünmek istiyorum ve siparişin kargoya verildiği fakat sipariş durumunun değiştirilmediğini hayal ediyorum.:(
Artık durum hakkında firma ile irtibat vs herhangi bir işlem yapmayacağım. Zira bir e-ticaret işlemi için bukadar vakit kaybı çoook fazla. 22. gün ve ben hala siparişin durumdan emin değilim. (teknolojik bir ürün bana ulaşıncaya kadar tarihi eser olacak)
Yarın akşam itibari ile kendilerine de belirttiğim hak arama yollarına başvuruyorum.

Ayrıca sikayetvar.com ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zira sayenizde firmalar az veya çok konu ile ilgilenmek zorunda hissediyorlar. (Tabi firmanın hizmet anlayışına göre...)

Altivi
14.04.2008

Değerli Üyemiz,

Sitemizdede belirtildiği üzere ürünlerin tedariği yapılır yapılmaz UPS kargo ile adresinize teslim edilecektir.
Konuyla ilgili bitrçok kez kere sizinle görüşülmüştür.14.04.2008 haftası siparişinizi tedariği beklenmektedir.

Saygılarımızla