283618 |
| Altivi.com Sipariş Gönderme İşlemini Sürekli Erteliyor!
ytpc
[11 Nisan 2008, 09:00]
Maalesef ŞikayetVar.com'daki şikayetleri okumadan Altivi'den sipariş verme gafletinde bulundum. Altivi'de sürprize yer yokmuş anlaşılan, ürünlerin temin edilme problemi genel sorunlarıymış, bunu üzülerek görüyorum. Maalesef benim de 25 Martta verdiğim sipariş 2 haftadan fazla süre geçmesine rağmen ulaşmış değil.
Müşteri hizmetleri ise mesajlara kopyala-yapıştır formatında ve de ucu açık cevaplar vermekten başka bir şey yapmıyor. Önce yuvarlak sözlerle geldiğinde göndereceğiz gibi saçma bir cevap verdiler. Sonra 7 Nisan haftası temin edilecek, sonrasında 1–3 işgünü arasında elinizde olacak dendi.
En son mesajıma ise bu sefer 14 Nisan haftası temin edilecek deniyor. Gün de değil dikkat edin haftadan bahsediyorlar. Sonrasında da 1–3 işgünü ve kargonun size ulaşması derken verdikleri tarif aslında 15 günlük bir zaman dilimini kapsıyor. O haftaya geldiğinizde temin edemedilerse zaten size başka bir hafta(!) adı daha söylüyorlar.
Bu resmen oyalamaca taktiği ve tüm mesajları okuduğunuz takdirde bu taktiği anlamak zor değil. Forumlarda bu sitenin insanları nasıl oyaladığı, nasıl çileden çıkarttığı yazıyor ve maalesef yazılanlara hak vermemek mümkün değil. Buradan alışveriş yapmayı düşünenler psikologlarıyla daha sık görüşmeyi de göze alsınlar, başka da bir şey demiyorum. % |