ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com Beni Herkese Rezil Etti! mcs1965  [17 Mayıs 2008, 09:00]
Anneler günü için, Altivi.com sitesinden, 04.05.2008 tarihinde, Braun k-700 mutfak robotu ısmarladım. 200,59 YTL bedelini,Hsbc kartımla peşin yaptım.

Anneler gününde, anneme rezil oldum! Bugün 15 Mayıs, 11 gün geçti. Sitenin siparişlerim bölümünde, hâlâ ürün için "tedarik ediliyor" yazıyor.Daha önce bir laptop almıştım.O ürün 5 gün içinde elime ulaşmıştı.

Buna güvenip,bir arkadaşıma daha siteyi tavsiye ettim. O da bir 50" plazma televizyon sipariş etti. 27 gün geçmesine rağmen,onun siparişinde de hâlâ "tedarik ediliyor" yazıyor. Satış sözleşmesinde belirtilen azami 30 günlük teslimat süresine müteakip, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söylüyor. Ona da rezil olduk!

Yukarıda yazdıklarıma benzer bir e-mail'i 3 gün önce Altivi'ye gönderdim. Matbu olarak gönderilen "mailiniz en kısa sürede cevaplanacaktır" şeklinde mailin, kabul yazısına rağmen, henüz bir cevap gelmedi.

Altivi.com mensuplarına, naçizane tavsiyem "insanların güvenini kaybetmemeleri yönündedir. İnsanların güvenini kaybeden, her şeyini kaybeder. "

Bundan sonra, sikayetvar.com'da şirketlerin şikayet çözme yüzdelerine bakmadan, alışveriş yapmayacağım. Tüm arkadaşlara da bunu tavsiye ederim.&

Arkadaşına Gönder