ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

ALTiVi Yüklediğim Krediyi İade Etmedi Aloska  [17 Mayıs 2008, 09:00]
12.03.2008 tarihinde,Altivi.com üzerindeki hesabıma, yüklediğim 300 YTL'lik kredinin, 110 YTL'sini kullandım. Kalan 190 YTL'lik kredinin, iadesini talep ettim.

Altivi.com, üzerindeki hesabımda, kredi sıfırlanmasına rağmen, iadesi kartıma yapılmadı. Problemi site üzerindeki formdan, 2 kez firmaya bildirdim. Geri dönüş yapılmadı. Müşteri hizmetlerini 1 aydır arıyorum. Hiçbir şekilde, karşı taraftan açılmıyor yada sürekli meşgul.

Şirketin 212347**** numaralı özel telefonunu buldum. Çıkan operatör, yönlendirme yapamadığını, fakat numaramı bırakmam halinde, geri dönüş yapacaklarını söyledi.Arayan olmadı. Yapı Kredi Bankası'na yapılan harcama karşılığında, hizmet alamadığımı, bu yüzden de ödemenin, iptal edilmesini faks ile bildirdim.

Olumsuz bir durum olduğunda,1 hafta ile 10 gün içinde geri dönüş yapacaklarını söylediler.3 hafta oldu. Halen olumlu/olumsuz cevap yok. Tüm kayıtlarım Altivi.com'daki hesap hareketlerimde bellidir.
Ayrıca Altivi.com'daki Worldcard'a özel kampanyalar; güvenilirlik izlenimi uyandırmaktadır.&

Arkadaşına Gönder

27.05.2008 Aloska halen geri bildirim olmamıştır,