288144 |

| Altivi.com'da Ürünüm Hala Sipariş Alındı Olarak Görünüyor!
talipmercan
[24 Nisan 2008, 09:00]
Altivi.com sitesinin 670868 müşteri numaralı üyesiyim. 10.04.2008 tarihinde 295017 numaralı bir LCD TV siparişi verdim. Ürün bedeli olarak kredi kartımdan 2.298 YTL ürün bedelini tek çekim olarak peşin ödedim. 14.04.2008 tarihinde sitenin telefonunu aradım ve müşteri temsilcisi ile görüştüm, bilgi aldım.
Bana ürünün tedarikçi firmadan istendiğini 2 ila 5 gün arasında temin edildiğini ve sürenin sonunda gönderileceği bilgisi verildi. Fakat geçen hafta sonu itibariyle ürün gönderilmedi. Bugün tekrar aradım ve sorduğumda ürünlerin 1–1,5 hafta gibi süre içinde tedarik edilebildiğini ve henüz tedarik aşamasında olduğu söylendi (birbirini tutmayan açıklamalar).
Aradan 12 gün geçmesine rağmen talep ettiğim LCD TV sitede hala "sipariş alındı" olarak gözüküyor (tedarik ediliyor aşamasına bile geçemedi). Son kez aradığımda ise ürünün 21–25 Nisan haftasında tedarik edileceği söylendi. Bu tutarsız açıklamalar karşısında şu an doğrusu endişe duymaya başladım.
Ben bir öğretmenim. Dişimden tırnağımdan artırdığım paramın heba olmasından korkuyorum. Bu endişelerimin ortadan kaldırılmasını ve ürünümün bir an önce adresime en geç kendilerinin belirttikleri 21–25 Nisan haftası içinde gönderilmesini istiyorum. Aksi takdirde paramın derhal hesabıma iade edilmesini talep ediyorum.% |