ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com Ne Yapmaya Çalışıyor? mysee  [22 Nisan 2008, 09:00]
21 Nisan 2008 tarihinde 29797 numaralı siparişimi Altivi.com'dan verdim. Ödemeyi kredi kartıyla yaptım, o günden beri sipariş durumunda, siparişiniz verildi yazıyor. Onun dışında ne telefonlarıma cevap veriyorlar ne de maillerime.

Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum, çünkü ben bir şekilde oradan bir ürün sipariş ettim ve bunun akıbetini bilmek benim hakkım diye düşünüyorum. Şimdi bana her zamanki cevapları verecekler, ürün bize geldikten sonra kargoya veriyoruz falan yazacak fakat bu ürün nereden gelirse gelsin, ellerinde olması 1 haftayı geçmemesi gerekiyordu. Bu durumu anlamıyor, bilgilendirmeyi bekliyorum. %

Arkadaşına Gönder

Altivi
06.05.2008

DEĞERLİ ÜYEMİZ;

Tedarik sürecimiz devam etmektedir.Tedarikçi firmadan ürünün 12.05.2008 haftası tedariği sağlanacağı bilgisi alınmış olup tedariği sağlanır sağlanmaz adresinize UPS kargo ile adresinize ürün teslimatı yapılacaktır.
Müşteri Hizmetlerimizin yoğun olduğu zamanlarda çağrı merkezimizi aramanız durumunda, hatta beklediğiniz süre içerisinde meşgul sinyali yerine arama sinyalini almaktasınız.Bu durumda çağrılarınıza cevap verilememekte olup yakın zamanda telesekreter servis anonsunun devreye alınacağını belirtmek ister,

Gösterdiğiniz için anlayışınız teşekkür ederiz.

Saygılarımızla