336192 |
| KUŞADASI ADAKULE HOTEL'den Bir Dizi Memnuniyetsizlik!
tatlibocuk
[31 Temmuz 2008, 12:23]
Internetten Adakule'yi çok beğendiğimiz için Calipso Travel aracılığıyla yaptık. saat sabah 09:00 oteldeydik. Resepsiyonda bulunan personel son derece lakayt, müşteriye bakmak yerine kendi aralarında konuşup, gülen kişilerdir.
Ciddi uyarıdan sonra, son derece çirkin bir tavırla kayıt bilgilerimize baktıktan sonra, bizi odaya alamayacaklarını, odaların boşalmasının ve temizlenmesinin öğlen 14:00'yi bulduğunu ve akşam 16:00 ya kadar odalarımıza yerleşeceğimizi söylediler.
Bir gün önceden oteli telefonla arayıp, rezervasyon ve geliş saatimizin teyidini yapmış olmama rağmen bu bilgi bana verilmemiştir. Bunu ilettiğimizde de “bizim sorunumuz değil, acentenizle görüşün” diyerek başlarından savmışlardır.
sürekli resepsiyona gidip sorduğumuzdan, kayıt bilgilerimizi sürekli en alta koyarak, bizi umursamadığı aşikardır. 20 dakika resepsiyon bankosunun önünde bekleyerek, odamızın hazır olduğunu öğrendiğimizde saat 14:40 idi.
Kaldığımız oda B blok 787 numaradır. Yemeğe indik. Bardaklar son derece pisti. Hatta yabancı bir müşteri bardakların kirliliğinden şikayet edip, bardağı yere atıp, kırmıştır.
Yemek katında bir sürü kedi masalarının arasında dolaşıyordu. Müşterinin bebeğini tırmalamış ve olay doktora kadar yansımıştır. Odada havlular eksikti. Defalarca resepsiyonu aradığımızda temiz havlunun kalmadığını öğrendik.
Yeni iki çift havlunun gelmesi tam tamına 45 dakikayı buldu. Ayrıca iki gün boyunca, kat görevlisinin siyahlıktan, pislikten mosmor olmuş leş gibi bezi odamızda unutulmuştu. Cüzdanımı kaybettim. Ertesi akşam resepsiyona gittiğimde, cüzdan veya çanta getirilmediği, ancak araştırılacağı bilgisi verildi.
Yarım saat sonra resepsiyondaki hanıma tekrar sorduğumuzda, çantamın ellerine yeni geldiğini ve bu yüzden beni aramadıklarını, karıştırmak istemediklerini belirttiler.
“Bulunmayan çanta yarım saat içinde nasıl bulunur ve nerede buldunuz” diye sordum. Her zamanki gibi personel, anlamadan sesini yükseltmiş, sorduğum soruya değil saçma sapan gereksiz bir savunmaya geçmiştir.
Bu arada kaldığımız odada klima, buzdolabı çalışmamış, teknik servisten iki üç gün içinde dolabın da, klimanın da kendine gelip, soğutmaya başlayacağı bilgisi verilmiştir. Oysa biz odayı terk ederken buzdolabı hala çalışmıyordu.^^ |