ŞikayetVar

Şifre:
Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar

Adakule Hotel

HOTEL ADAKULE'de Güzel Olan Tek ªey Otelin Mimarisi abdullahorak  [25 Aralık 2007, 09:00]
Yazın ve kıºın klimaları merkezi sistemden çalıºtırıp insanları yazın piºiriyorsunuz, kıºın ise donduruyorsunuz. Ne hakla kıºın göbeğinde, gece saat 2 de ısıtıcı klimaları kapatıyorsunuz ve odada üºümeye mahkum ediyorsunuz.

Birde bayram diye gece 2 ye kadar çalıºtırdığınızı söyleyerek lütufta bulunuyorsunuz. 5 yıldızlı otel benim konforumu sağlamak durumunda. Ben gece saat kurarak uyudum ve her 30 dakikada uyanarak çocuğumun üstünün örtülü olup olmadığını kontrol ettim. Tatil değil, eziyet çektim.

Odalar rezalet, özellikle b blok. Yemekleriniz kötü, akºam yemeğinde çeºit az. Personel genel anlamda yardımcı olmaya çalıºıyor fakat ellerinden gelen fazla bir ºey yok. Her ºikayetimizde haklı olduğumuzu fakat yapabilecek bir ºeylerinin olmadığını belirtiyorlar.

Tasarruf tedbirlerinden bahsediyorlar. Benden parayı alırken hiç de tasarruflu değildiniz. cep hatlarında da problem var. Siz fark etmeden Turkcell hattınız bir anda Yunan hattını kullanmaya baºlıyor ve yurt dıºı görüºmeye yapar gibi fatura ödüyorsunuz.

Bu konuda gelen müºterileri uyarmak da sizin görevleriniz arasında. Basit bir konu belki ama siz bunları dahi düºünemiyorsunuz. Kapalı havuz değil, havuzcuk. Otel ile ilgili iyi bir ºey yazmak istedim; sadece mimarisi güzel, gerisi boº.^^

Arkadaşına Gönder