328162 |

| HSBC Hak Kazandığım Halde Uçak Biletimi Vermedi!
AntiShoobo
[15 Temmuz 2008, 09:00]
HSBC'nin 10 yıllık kredi kartı müşterisiyim. 10 Haziran 2008 salı 13.50.39'da HSBC tarafından, ''ınformation@HSBC.com.tr'' adresinden mail adresime ve aynı şekilde cep telefonuma yolladığı mesajda ''avantajın varsa, bedava uçuşun var'' konusu ile ...-... tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartımla, 100 YTL alışveriş yapmam karşılığında tarafıma uçak bileti hediye edileceği bildirildi.
Bunun üzerine anılan kampanya tarihleri arasında 100 YTL alışveriş yaptım. Fakat HSBC hak etiğim uçak biletimi vermedi. Ben de hemen ŞikayetVar.com üzerinden HSBC'yi şikayet ettim. Bunun üzerine HSBC'den tarafıma bir mail geldi. Kampanya tarihleri arasında 100 YTL alışveriş yaptığımı fakat sahip olduğum Visa ve Mastercard olmak üzere 2 adet HSBC Advantage kredi kartımdan alışverişi Visa olanıyla yaptığım ve alışverişimi Mastercard olanıyla yapmış olmam gerektiğini söylediler.
Bana yolladıkları mail ve telefonuma yolladıkları kampanya duyurusu bilgilerini bu bankaya güvenmediğim için silmedim ve hala saklıyorum. Önemle belirtmek isterim ki, bana yolladıkları kampanya bilgi mailinde ve cep telefonuma yolladıkları kısa mesaj bilgisinde kesinlikle ''kampanyadan yararlanmak için HSBC kredi kartınız Visa olanıyla ya da Mastercard olanıyla alışveriş yapmanız gerekiyor'' gibi bir açıklama yazmıyordu. Kesin olarak belirtmek isterim ki, genel bir şekilde sadece ''HSBC kredi kartınızla... '' şeklinde başlayan bir kampanya duyuru metni var.
Eğer ki HSBC şikayetçi müşterilerini dikkate alır da teyit etmek isterse bana yolladıkları kampanya hakkındaki SMS ve mail bilgilerini hemen kendilerine yollayabilirim.
Sonuç olarak açık ve net bir şekilde hak ettiğim uçak biletimi vermemek için türlü türlü ve komik bahaneler sunan ve bu şekilde benim daha çok güvenimi kıran ve hatta bankayla tamamen ilişkimi kesmeyi bile düşünmeme sebep olan HSBC'den şikayetçiyim. % |