293406 |

| HSBC İptal Edilmiş Kartımın Sigorta Bedelini Tahsil Etti
lseker
[06 Mayıs 2008, 09:00]
Asıl kartıma bağlı olan 2 ek kartlardan birinin, süresi doluyor.Şubeden alınması gerektiği bildiriliyor. Ek kart alınmaya gidildiğinde, başarılı bir ikna operasyonu sonrası, ek kartlarımdan birine çalınmaya karşı 11 ay taksit ile sigorta sözleşmesi yaptırılıyor.
Bundan 3 ay sonra Nisan ayında tüm ek kartlarımı iptal ettiriyorum. Son gelen ekstremde iptal ettirilen kartın sigorta bedelinin, benden tahsil etmeye devam edildiğini görüyorum.Müşteri hizmetlerini arıyorum.İki kişi ile toplam 32 dakika görüşmem sonucunda, ek kart sahibinin faks ile sigortayı iptal ettirmesi gerektiği şeklinde saçma bir çözüm sunuluyor.
Bu cevabın üzerine, mevcut kartımı da iptal ettireceğim. İlgili birime bağlayın diyorum. Her nedense aktarma sırasında telefon kapanıyor.
Ek kartlarımı asıl kart sahibi olarak ben iptal ettirebiliyorum. Ancak iptal edilmiş kartın sigorta bedelini, asıl kart sahibi olarak benden tahsil etmeye devam ediyorlar.
Arayıp “Bunlara bir son verin. Bu ödemeyi iptal edin” dediğimde ise, benden özür dilenmesi ve telafi için bir şeyler yapılması gerekirken,”Siz bunu talep edemezsiniz” cevabı alıyorum.& |