ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

320426

HSBC ATM'lere Neden Bozuk Para Koymuyor? slaids  [01 Temmuz 2008, 09:00]
HSBC öğrenci kartı sahibiyim. HSBC'nin getirdiği yeni uygulamaya göre artık bankada gişelerden değil sadece ATM'lerden işlem yapabiliyoruz. Örneğin ekstre borcu ödeme gibi. Beni de ilgilendiren bu ekstre borcu ödeme. Fakat HSBC'nin birçok ATM'sinde bozuk para haznesine para koymadıkları için işlem yapılamıyor. Bunun da sebebinin fazla para yatırılsın ki bu para bankada kullanılsın, yani sıcak para olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta kaç milyon kişi yatırıyor? Ben öğrenciyim ve oraya yatırdığım fazla para bana gelecek ay ekstremde gözükmesine rağmen rahatsız oluyorum. Neden fazla para yatırayım? Ayrıca neden ATM'lerden işlem yapılacaksa bu ATM'leri düzenli kontrol etmiyorlar? sürekli 7–8 YTL fazla param kalıyor. Ekstre yatıran kişi sayısını düşünürsen 2 milyon olsa ve herkes 3 YTL fazla para yatırsa siz hesaplayın artık. Bence bunun bir amacı var. Bu sorunun çözülmesi dileğiyle.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
01.07.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.