ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

320425

HSBC'nin İstemediğim Halde Israrla Yolladığı Kredi Kartı! Ruyacik  [01 Temmuz 2008, 09:00]
HSBC'ye ait (Master) kredi kartım olduğu halde ve yapmış olduğum görüşmelerde bu karttan memnun olduğumu belirttiğim ve 2. bir (Visa) kartı istememiş olduğumu ısrarla belirtmeme rağmen yaklaşık 2 aydır sürekli tarafıma 2. bir kredi kartı gönderiliyor. Bu konuyu gerek müşteri temsilcileri ve gerekse yönetmen yardımcısı ile dahi görüştüm. Defalarca telefonda görüşmeme rağmen buna bir çözüm getirilemedi.

Ben artık müşteri temsilcileri ve yönetmen yardımcıları ile muhatap olmak istemiyorum. Bunu bildirmiş olmama rağmen hala daha niye kart gönderiliyor? Bu beni oldukça rahatsız ediyor. Artık inanın ki kullanmış olduğum kartı da artık en kısa süre içerisinde iptal ettirmeyi düşünüyorum.

Lütfen çalışmalarınızda biraz daha düzenli ve özenli olmanızı rica ediyor, ısrarla kart istemememe rağmen bir daha kart tarafıma gelirse veya bu konu hakkında bir daha rahatsız edilirsem yasal yollara başvuracağımı tarafınıza özellikle bildirmek istiyorum.

24.06.2008 salı günü müşteri temsilcisi tarafından arandım kesinlikle istemediğimi tekrar belirttim. Bugün 28.06.2008 cumartesi ve kapıma yine kart geldi.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
01.07.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.