319926 |

| HSBC'nin Kapattığım Kredi Kartı İçin İstediği Üyelik Ücreti!
audiaudi
[30 Haziran 2008, 10:31]
HSBC'den uzun yıllar önce aldığım ve yine uzun bir süredir aktif kullanmadığım kredi kartımı yaklaşık 2 ay önce ekstremde gördüğüm kart ücretinden dolayı (bunun dışında ekstrede herhangi bir borç, tutar, harcama vb yoktur) bankanın çağrı merkezini arayarak iptal ettirdim. Banka kartı iptal etmemek için bütün zorlukları çıkardı ama tüm zorluğuna rağmen iptal ettirmeyi başardım.
Konu bu noktadan sonra daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı. Kart ücretini ödemek istemediğim için iptal ettiğim kredi kartına her ay kart ücretine faiz işleterek ekstre gönderiyorlar. Birkaç kez bankanın çağrı merkezini aramış olmama rağmen hiç kimseye derdimi anlatamıyorum.
Sorunu çözebileceğim bir kişi ya da birime yönlendirin diyorum, şubeye gitmeniz gerekli diyorlar. İptal edilmiş bir kredi kartı için neden şubeye gideceğimi de anlamıyorum, hangi şubeye gideceğimi de bilmiyorum.
Bankanın müşteri hizmetlerine internet üzerinden talebimi ileten mailler de attım hiçbir cevap alamadım. Size döneceğiz diye otomatik bir mail geldi. Sonunda aradılar ama yeni bir kampanyaları varmış onu anlatmak için! Ben günlerdir arasınlar diye bekliyorum sorunumu çözmek için aradılar sanıyorum ama hala başka ürünler satmanın peşindeler.
sürekli faiz işleterek bakiyeyi artırıp gönderdikleri ekstreler gelmeye devam ediyor. En son 17 Haziran son ödeme tarihli ekstre geldi zarfı açmadım bile. Yardımınızı rica ederim. % |