ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

319915

HSBC Nakit Puanlardaki Eksiklik! anxious  [30 Haziran 2008, 10:35]
HSBC Advantage kart Opet benzincilerinde anlaşmalı olduğu ve harcamanıza % 1 nakit puan vereceği halde bazı işlemlerde sadece binde 1 puan yüklüyor. Bankanın açıklaması işyerinin başka bir banka pos cihazı kullanarak işlem yaptığı. Ancak hangi pos cihazından işlem yapıldığı müşterinin sorumluluğunda olmaz, ayrı artık ortak poslar kullanıldığından hangi bankanın olduğu bile belli değil.

Müşterilerine hiç değer vermeyen sadece agresif şekilde kart pazarlamaya çalışan HSBC'yi kınıyorum. Çağrı merkezini aradığımda hiçbir çözüm bulamayan ve sizi arayacağız diyip aramayan bu bankanın artık müşterisi olmayacağım. Sizlere de ekstrelerinizdeki nakit puanları kontrol etmenizi öneriyorum. %

Arkadaşına Gönder

04.07.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajinda yer alan şikayetine yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra telefon aracılığı ile detay bilgi verilmiş ve Bankamiz nezdinde gerekli paylasimlar yapilmistir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ

30.06.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapılmakta olup sonuç hakkında müşterimize detay bilgi verilecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.