ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

319241

HSBC Kredi Kartımı İptal Etmiyor! orhansener  [02 Temmuz 2008, 09:00]
Uzun süre kullanmış olduğum, askere giderken telefon açarak iptal ettirdiğim ve döndüğümde tekrar kullanmak için yine müşteri hizmetleri tarafından telefon görüşmesi sonucunda tarafıma yollanan kredi kartımı iade etmek için, 24.6.2008 tarihinde, Hsbc müşteri hizmetlerini aradım.

Yaklaşık 6 dakika sonra ulaşabildiğim müşteri temsilcisine kredi kartımı iptal ettirmek istediğimi söyledim. İade etmek istememdeki nedenleri sordu. Başladım anlatmaya. Tabii
ikna çabalarıyla toplam 7 dakika kadar da bu görevliyle konuştuk.

“Sizi farklı bir birime aktarmam gerekiyor” dedi. Aktarıldım. Tekrar bir karşılama töreni… Ben ısrarla kartımın iadesini talep ettim, yine ikna çalışmaları başladı. Hatta kalmam istendi.

5 dk kadar da hatta bekledim. Tekrar kart iade nedenlerim soruldu. Nihayetinde aldığım cevap şöyle: “kredi kartı iptallerini telefonla yapamıyoruz. Faks çekmeniz gerekiyor.”

21. Yüzyılda olduğumuzu hatırlatarak faks dışındaki yöntemleri sordum. Şubeye gitsem, mail atsam, şikayet yazsam vb... Daha önce kartımı bu kanal aracılığı ile iptal ettiğimi anlattıysam da nafile. Hsbc Bankası'ndan tek temennim: kredi kartımın iptal edilmesi. ^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
02.07.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler ve paylaşımlar yapılmış olup sonuç hakkında e-mail aracılığı ile müşterimize detay bilgi verilmiştir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.