ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Yaptığım Alışverişin Ücretini Sonradan Artırıyor öztürk55  [27 Mayıs 2008, 09:00]
13 Mayıs tarihinde, internet üzerinden yapmış olduğum alışveriş için çekilecek tutara baktım. "Onay bekleyen harcamalarınız" kısmında doğru miktarın geçmesine karşılık bugün bu tutarın "dönem içi hareketler" kısmında daha yüksek bir tutarla kayıtlı olduğunu gördüm.

Yani alışverişim için çekilmesi gereken tutar keyfi bir şekilde yükseltilmiş. Bu durumun daha önce de 2 kez başıma gelmesinden ötürü 13 Mayıs tarihinde görünen harcama tutarımın ekran görüntüsünü de almıştım. Şu an da elimde bulunmakta.

Biraz önce de zaten müşteri hizmetleriyle yapmış olduğum görüşmede bahsetmiş olduğum tutar kesinlikle inkar edilmedi. Bununla birlikte bana bu yanlışlığın gerekçeleri de izah edilemedi.
Yaptığımız alışverişlerde ödeyeceğimiz tutarın böyle sonradan değiştirilerek artırılmasının ne kadar etik ve yasal bir işlem olduğunu sorgulamaya gerek var mı?^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
27.05.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail araciligi ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.