299103 |

| HSBC Kredi Kartı Limit Arttırma Talebimle İlgilenmedi
oozen
[17 Mayıs 2008, 09:00]
Hsbc kredi kartı kullanıyorum. Kredi kartı limit arttırma talebiyle konuştuğum Call Center müşteri temsilcisi,Nisan'08 hesap kesim tarihimden sonra, ödemede herhangi bir gecikme olmazsa, talepte bulunabileceğimi iletti. Hesap kesim ve ödemeden sonra, bu bilgi ile müşteri hizmetlerini bir kez daha aradım. Limit arttırma talebim olduğunu ilettim.
Ancak bu defa konuştuğum müşteri temsilcisi, 12 ay içinde düzensiz ödemelerim olduğu için, talep alamayacağını iletti. Kendisine bir ay önce, görevlinin, yukarıda belirttiğim bilgiyi verdiğini, bu bilgi çerçevesinde aradığımı ilettim.Son derece gergin ve rahatsız edici bir üslupla " Peki ben talebi alayım, 4 gün içinde değerlendirilir.Var mı başka bir şey" şeklinde görüşmeyi sonlandırma çabasına girdi.
Talebimin sonucunu, ne şekilde takip edeceğimi sordum. Lütfedip anlattı. Henüz bir cevap alamadım. Ayrıca verilen bilgilerdeki tutarsızlık ve konuştuğum 2. müşteri temsilcisinin tavır ve tarzından şikayetçiyim. İlgili bankaya şikayetimin iletilmesi ve çözümü için desteklerinizi rica ederim.& |