ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kredi Kartı Ekstremi Gönderemedi! altutas44  [16 Mayıs 2008, 09:00]
Başka şehre taşındığımdan dolayı HSBC kredi kartımın ekstre adresini değiştirdim. O günden beri kaç kez HSBC'ye gittim, kaç kez müşteri hizmetlerini aradım bilmiyorum yani. Bir türlü gelmedi bana ekstrem.

Başka bankanın kredi kartını daha sonra aldım, onun ekstresinde bir sorun yok. Anlamadım bir türlü HSBC niye böyle oluyor? Bankadan istedim, banka da vermedi. Yani gönderemiyorsunuz bari bankada verin. Ona da hayır. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha doğrusu biliyorum, bu bankayla bütün ilişkimi bitireceğim bu gidişle.

Ayrıca bir de ekstremim son günü değiştirmek istiyorum ama bir türlü değiştiremedim. Habire bu ekstre geçti bir sonraki ekstrede arayın diyorlar bir sonrakinde arıyorum yine aynısını söylüyorlar. Anlamadım yani. Normalde başka bankalar işleme alıyorlar bir sonrakinden itibaren otomatik olarak o tarihi kullanıyorlar. ŞikayetVar olmasa ne yapacağız bilmiyorum. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
16.05.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.