ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Haksız Yere Yaptığı Hesap İşletim Ücreti Tahsilatı! mehmet3842  [15 Mayıs 2008, 09:00]
Ben bankanızdan (Ümitköy Ankara) 19 Şubat 2008 tarihinde konut kredisi kullanarak müşteriniz oldum. 'Hesap işletim ücreti tahsilatı' adı altında her ay hesabımdan 3,75 YTL para çekilmektedir. Ben bugüne kadar birçok bankadan araç kredisi, tüketici kedisi ve ihtiyaç kredileri kulandım. Bu bankaların hiçbiri hesabımdan hesap işletim ücreti tahsilatı adı altında veya herhangi bir ad altında para kesmediler.

Bankanızın bu saçmalığa bir son vermesini istiyorum. Hesabımın neyini işletiyorsunuz? Bu bedel hangi hizmetin karşılığıdır? Ben internet bankacılığını kullanarak her ay 1.142 YTL'yi, bankanıza dahi gitmeden, özenle ve tabiri caiz ise tıkır tıkır ödüyorum.

Kendini dünyanın yerel bankası olarak nitelendiren ve uluslararası çalışan bir markanın 3.75 YTL'ye tenezzül etmesini kınıyor, bu kesintinin devamı halinde hakkımı yasal yollardan arayacağımı ve gerekirse HSBC'nin Türkiye'deki durumunu yukarıda belirttiğim örnekleri belgeleyerek uluslararası zemine taşıyacağımı bilmenizi isterim.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
15.05.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.