ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Öğrenciye Zulmetmesin dincerZ  [09 Mayıs 2008, 09:00]
Ben 2 senedir Hsbc Campus kredi kartı sahibiyim. Aynı zamanda sınıf öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Bu 2 sene boyunca, kredi kartına da güvenerek, öğrenci bütçesi doğrultusunda kredi kartından maksimum miktarda yararlandım. Bu sene üniversite bitiyor. Bende o yüzden kredi kartı borcumu tamamıyla kapatmak istedim. Taksitli borçlarım olmasına rağmen, tüm borçlarımı peşin halde yatırdım. Eve gelip baktığımda ise, resmen şok oldum. 15 YTL kredi kartı aidat ücreti yansıtılmış.

İmzaladığım sözleşmede bu madde olabilir belki ama sonuçta öğrenciyiz. Ben o ücrete 100 kontör alırım.Benim için önemli olan bir masrafta kullanırım. Zaten bu aidat sorunu devamlı haberlerde çıkıyor. Bankaların böyle bir hakkının olmadığı hep söyleniyor.

Hsbc Bankasını bana zor anımda yardım eden banka olarak hatırlamak istiyorum. Ondan dolayı bu aidat ücretinin, geri hesabıma yatırılmasını istiyorum. Öğrencinin halinden anladıklarını düşünüp, Campus kart çıkarmışlar. Bu bir öğrenciye yapılır mı? Lütfen hatanızdan dönünüz.&

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
09.05.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.