293961 |

| HSBC'nin Vermediği Pegasus Kart!
feyjo007
[06 Mayıs 2008, 09:00]
Basında Pegasus kart ile ortaklaşa düzenlenen uçuş kartı ve kredi kartı reklamlarınızı izliyorum. Fakat reklamınız hiç de inandırıcı değil.
Yaklaşık 1 ay önce bankanızdan kredi kartlar departmanından görevli arkadaşlarınız işyerimize gelip bize kart kullanıp kullanmadığımı, almadıysam Pegasus kartın çok avantajlı ve cazip olduğunu öve öve bitiremediler. Ben de istemediğimi söyledim. Fakat ısrar edince kıramayıp başvuru yaptım.
Belgelerimi ve kimlik fotokopimi aldılar. Aynı işyerinden bir arkadaşım daha başvurdu. Ona kart geldi. Fakat bana kart gelmedi. Nedenini ve sebebini bilmiyorum. Madem insanlara hizmet veriyorsunuz o zaman hiç gelmeyin, beni de incitmeyin. Öve öve bitiremiyorsunuz; sonra da kart vermiyorsunuz. zamanımdan çaldığınıza mı yanayım yoksa bir parmak ağza bal sürüp yalan söylediğinize mi yanayım?
Onun haricinde arkadaşlarım ATM'lerinizden şikayetçi. Çoğu bir çalışıyor bir çalışmıyor ama genellikle çalışmıyor. Özellikle Antalya Lara şubenizdeki ATM insanı çileden çıkartıyor. Ondan sonraki en yakın şube 2 kilometre. İsmi lazım değil başka bir bankaya başvurdum ve 10 gün içinde kartım geldi. Yeni bankamdan memnunum. % |