ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Haksız Olarak Yansıttığı Kredi Kartı Aidatları! halilyildirim  [15 Nisan 2008, 09:00]
Yaklaşık olarak 3 yıldır HSBC Campus kredi kartını kullanıyordum. Geçenlerde üniversite hayatimin bittiğini belirterek Campus kredi kartımın Classic karta dönüştürülmesi talebinde bulundum. Kredi kartları birimi 2 Campus karta 1 de Classic kart eklemişler. Bir baktım Campus kredi kartım için kredi kartı aidat yansıtmışlar.

Ortak limitli 3 kredi kartı sistemde görünüyor. Her biri için ayrı kart ücretini yansıtıyorlar. Campus kredi kartlarımı iptal ettirdim Classic kartımı da iptal ettirmek için başvurdum ama hala beni kimse ne aradı ne de kartımı iptal ettirebildim. Müşteri odaklı hizmet bu mu oluyor? 3 yıldır kredi kartınızı kullandım diye suç mu işledim? Lütfen HSBC'den birileri bana ulaşsın. %

Arkadaşına Gönder

17.04.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ

15.04.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail aracilgi ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.