ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kredi Kartı İptalini Ağırdan Alıyor tortoise36  [14 Nisan 2008, 09:00]
Hsbc çalışanları iş yerimize gelip banka hesap kartıyla birlikte kredi kartı da çıkarttıklarını, kredi kartını hediye olarak verdiklerini söylediler. Bu kartı almak istemediğimi defalarca söylediysem de “Beyefendi alın akşam telefonla iptal ettirirsiniz” denildi.

“Hiç sorun olmaz hemen iptal ederler” denildi. 2 haftadır bu kartı iptal ettirmekle uğraşıyorum, halen sonuç alamadım. Önce telefon bankacılığını arıyorsun, neden iptal ettireceğini soruyorlar, sonra 2-4 iş günü içinde banka sizi arıyor ve kartı iptal ettirmemeniz için bir sürü teklif yapıyor.

En sonunda bir faks numarası veriyor. Bu numara 366 33 **. Verdikleri faks numarası çalışmıyor yada bozuk. Çalışıyorsa bile ben 7 gün 24 saat o faksın başında bekleyemem. İşim var, gücüm var.

Böyle bankayı hayatımda görmedim. Hizmet sıfır. Gerekenin yapılmasını istiyorum. Bu kartı iptal ettirmek için ne gerekiyorsa yapacağım. ^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
14.04.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.