ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'de Bitmeyen Para Çekme İşlemi! ccanpolat  [09 Nisan 2008, 09:00]
Bakırköy Hsbc'ye, 07.04.08 tarihinde saat 16:36'da, vadesi dolduğu için paramı çekmeye gittim. Hesabım Beylikdüzü şubesinde olduğu için o şubeye faks çekilmesi gerektiğinden bahsettiler, birbirlerine sorarak. Çünkü benimle ilgilenen personel ya stajyerdi ya da işe yeni başlamıştı.

Fax için verdikleri dilekçeyi yazmaya tam başladım ki, benimle ilgilenen (!) personel bir yanlışlık oldu diyip, kendisi doldurmaya başladı. saat 16:50 olmuştu.

Personeliniz Beylikdüzü şubenin telefonunu/faksını duvarda yazılı A4 kağıtlarında arıyor, tarıyor, bir türlü bulamıyor ve ben zaman kaybediyordum.

Nihayet buldu. Faksı çekmeyi başarabildi. Beylikdüzü şube onay almak için bankayı aradı ve beni telefona istedi. Bu sefer de faksa tarih eksikmiş. Personeliniz tarihi yazmamış.

Hadi, yeniden beklemeye başladım. saat 17:10 olmuştu. Bu arada bankada benden başka hiç müşteri kalmamıştı neredeyse.

'Daha bekleyecek miyim? 20 dk oldu' dediğimde ise, personelinizin solundaki erkek personel ' 20 değil, 10 dk oldu beyefendi!' diye son derece münasebetsiz bir cevap verdi.

İspatlamam için saatleri kontrol edebilirsiniz. Her neyse onay da alındı. İşlem tamamdı. İmzam istendi. İmzaladım. Tutmuyor dendi. saat 17:20 olmuştu. Şube müdürü, sanıyorum, gülümseyerek bana yardımcı oldu. Param verildi.

Çıkıyordum ki bozuk paralarım verilmemiş. 3 küsur YTL. Tekrar geri döndüm. Döndüğümde benimle ilgilenen bayan personel yerinde değildi. Hemen sağındaki beyden talep ettim. Teşekkür etmeden çıktım gittim.

saat 17:25'di. Benden başka kimse kalmamıştı. Alt tarafı hesabımdaki parayı çekecektim. Sizce bu işlemin tam 35 dk sürmesi mümkün mü?^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
09.04.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail araciligi ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.