281737 |

| HSBC’deki Vadeli Hesabımın Değeri Her Gün Azalıyor
skaravelioglu
[08 Nisan 2008, 09:00]
HSBC, müşterilerinin şikayetlerine birbirinin aynı olan şablon yanıtlarla cevap veriyor.İşi geçiştireceklerine, müşterinin şikayetine karşın memnuniyeti sağlamak için ne yaptılarsa açık ve net bir şekilde onu yazsınlar.Şikayete konu olan olayın nasıl ve neden kaynaklandığını açıklasınlar.
Benim şikayetime de aynı şeyi yapacaklarını bildiğim için,kesinlikle şablon cevap kabul etmediğimi şimdiden belirteyim.Şikayetimin yanında gülen yüz figürü istemiyorum. Gelelim şikayetime; dünya bankacılık literatüründe eşi benzeri görülmemiş,bir durumla karşı karşıyayım.
Hsbc'deki 30 günlük vadeli mevduat hesabımın değeri, her gün bir miktar azalıyor. İnsanlar bankaya paraları artsın diye yatırırlar, azalsın diye değil! Hsbc ise ana paradan olmasa bile, faizden bunu ufak ufak tırtıklıyor, kuşa çeviriyor. Durum, söz konusu bankanın yönetim kurulu başkanına ve genel müdürüne iletiliyor.Ancak bankadan tık yok!
Sonra bir iki kez aranıyoruz.Sistem yapıyormuş, yapacak bir şey yokmuş v.s gibi klasik atlatma taktikleri...Hsbc ile yargı önünde hesaplaşacağız.” Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajına yönelik, mail aracılığı ile gerekli yönlendirmeler yapılmış, ayrıca müşterimiz ile talepleri hakkında irtibatımız devam edecektir” şeklindeki yanıtınızı, kesinlikle kabul etmiyorum.
Vadeli hesabımın vade sonu değerinin, nasıl olup da her gün bir miktar azaldığının gerçek nedenini, benimle birlikte tüm kamuoyuna buradan açıklamanızı bekliyorum.& |