ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kart Puanlarım İle Alışveriş Yapamadım canosh  [05 Nisan 2008, 09:00]
Kredi kartımda birikmiş olan puanları Gedikgross.com alışveriş sitesinde kullanabildiğimi görünce puanlarım kadar bir alışveriş yapmak istedim.

57 YTL civarı bir alışveriş yaptım. Ancak ödeme yapmaya çalıştığımda bankam tarafından onaylanmadığı mesajı geldi. Puanlarımı tekrar kontrol ettim. 55 YTL civarında olduğunu gördüm.

Bir ürünü çıkartarak 53.41 YTL'ye indirdim. Ancak bu tutarda da banka onay vermiyor mesajı almaya devam ettim.

Bankanın 444'lü numarasını aradım. Şaka gibiydi. Israrla 57 YTL civarında provizyon talebi geldiğini, bu nedenle onaylanmadığını belirtti. Bunun üzerine Gedikgross'u aradım.

53.41 YTL'lik alışverişe 57 küsur liralık provizyon istendiğini belirttim. Bunun olamayacağını belirttiler.
Tüm ürünleri silip yeni baştan almaya çalıştım. Banka yine onay vermedi. Internet sitelerinden şikayet girişi yaptım.

İkinci komedi burada başladı. Bugün müşteri iletişimden aradığını söyleyen bir bayan, bana sadece nerden ve ne için aradığını söyledi. Beni müşteri temsilcisine aktardı.

Karşıma çıkan müşteri temsilcisi durumdan bihaber bana konuyu sordu. Şikayetimi söyledim. "Yok böyle bir kaydınız" dedi.

Bir dakika dedi ve biraz arayıp şikayetimi buldu. Bir kez daha anlattırdı. Bir dakika daha istedi. Döndüğünde "nakit puanlarınızla internet üzerinden alışveriş yapamazsınız" dedi.

Alışveriş yaptığım sitede puanlarımı kullanabileceğime dair ifade olduğunu ve puan kullanamazsınız demeyip onay vermediğini söyledim. Bir dakika daha istedi; birazdan gelip hangi siteden alışveriş etmeye çalıştığımı sordu.

Gedikgross dedim. Bir dakika daha isteyip Gedikgross'tan yapabilirsiniz ama 57 küsür liralık yaptığınız için olmamış dedi. Durumu bir daha anlattım.

Hatta telefondayken siteye girip işlemi aynı şekilde bir kez daha denedim. "O anda sisteme giden provizyon talebini kontrol etmelerini" istedim. Komedi devam ediyordu. Göremiyorlar!

Gün sonundan sonra görürler. Görseniz ne işime yarayacak?^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
07.04.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail araciligi ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.