ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'den Yanlış Ekstreler şebi_15  [04 Nisan 2008, 09:00]
Hsbc Bankası'nın kredi kartını yaklaşık beş yıldır kullanmaktayım. Okul dönemimde çıkartmış olduğum kartın limiti yüksek olsun diye kampus kart olarak çıkartmak yerine, babamın adına çıkartıp, ek kart sahibi olmayı tercih ettim.

Dokuz aydır ailemden farklı bir adreste ikamet etmekteyim. Ekstreleri bulunduğum adrese istedim. Muntazam olarak gelen ekstrelerde, mail olarak gelenlerde dahil, aylık ödemem gerekenden çok farklı rakamlar oldu. Belirtmem gereken bir husus da; kartı beş yıldır sadece benim kullanıyor oluşum.

Son ay ekstre geldiğinde artık inanmayıp bankaya gittim. Görevli 269 YTL borcum olduğunu söyledi. Ekstrede 460 YTL yazıyor. Geçen ayki tutarı bu aydan düşüp 10 YTL aylık ödemem gereken tutarı çıkarıyordu. 444 0 111 i aradım. Telesekreter 383 YTL borcum olduğunu söyledi!

Üç faklı rakam üstüne müşteri hizmetlerine bağlanıp sorunumu anlattım. Yetkili ek kart sahibi olduğum için gerçek ekstrenin bana gelmediğini söyledi. Peki kartı ben kullanıyorsam benim harcamalarım neden bana gelmiyor? Veya bana gelen ekstre kimin? Çünkü benim de değil.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
04.04.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail araciligi ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.