HSBC Kredi Kartı Başvurumun İptalini İstiyorum!
_Coo_
[31 Mart 2008, 12:18]
Bankanız çalışanlarından biri işyerime gelerek kredi kartı başvurusu yapmak isterseniz yardımcı olabiliriz diyerek söze başladılar. Ben kendilerine senelik üyelik ücretleri nedeniyle sahip olduğum kredi kartlarını da kapattıracağımı söylediğimde bana senelik üyelik ücretlerinin (geldikleri gün itibarıyla) dün kaldırıldı dendi ve benim bir anlık dalgınlığım sebebiyle bu söylenene itibar edip kart başvurusu formunu doldurup kredi kartı alabilirim dedim ve başvurum yapıldı.
Sonradan edindiğim bilgilere göre senelik üyelik ücretleri kaldırılmamış bankalar halen bu uygulamayı sürdürmekte imişler. Başvurumun iptalini istiyorum ve başvuruyu yapan görevli hakkında uyarı yapılmasını talep ediyorum. Kredi kartı başvurumun iptalini istiyorum.%
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.
Saygılarımızla.
HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ
02.04.2008
İyi çalışmalar,
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.
Saygılarımızla.
HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ
31.03.2008
İyi çalışmalar,
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik mail araciligi ile gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.