271806 |

| HSBC Akaryakıt Kampanyasında Kazanılan Market İndiriminin Verilmemesi!
hgursoy34
[12 Mart 2008, 09:00]
HSBC'nin Ocak ayında düzenlediği (150 YTL'lik Opet akaryakıt harcamasına 20 YTL'lik market harcaması kazan) kampanyasına, Ocak ayında yaptığım harcamalarla katılmış olmama rağmen henüz 20 YTL'lik indirimimi alamadım.
Bu konu ile ilgili olarak Şubat ayında müşteri hizmetlerinizi aradım ve Mart ayı ekstresine yansılatılacağı bildirilmiş olmasına rağmen, indirimim yansıtılmamış olmadığını tespit ettim.
Müşteri hizmetlerini Mart ayı ekstresi sonrası tekrar aradım. Banka görevlisi "haklı olduğumu durumu ilgili kısma bildireceğini" iletmesine rağmen henüz düzeltme yapılmadı. Sanırım HSBC'nin taktiği bu. Müşteriyi bezdirerek, kazanılan ödülden vazgeçirmek.
Bu arada, HSBC'nin internet üzerinden bize ulaşın seçeneğinden ulaşmak da pek mümkün olmuyor. Şikayetim var seçeneğinden gerekli girişleri yaptıktan sonra gönder seçeneğine bastığımda, ekranda "şu anda işleminizi yapamıyorum, daha sonra tekrar deneyiniz" yanıtı verilmektedir. Birçok sefer denememe rağmen ne yazık ki her zaman aynı yanıtı alıyorum. % |