ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kart Aidatında Nabza Göre Şerbet Veriyor barry29  [12 Mart 2008, 09:00]
Hsbc Advantage kredi kartımı yıllık ücretinden dolayı iptal ettirmek için aradım. 'Kartınızı kapattırmayın, yıllık aidat kartınıza yansıdığında tekrar arayın biz bunu kaldırırız' dendi.

Yazılı olarak böyle bir şeyi de bana gönderemeyeceklerini belirttiler. Bunu kabul ettim ama daha sonra baktım ki bir sürü kartım var, böyle bir şey için uğraşmak bile istemediğim için tekrar kartımın iptalini istedim.

4 gün içerisinde beni arayacaklarını söylediler. Bugün bir e-mail aldım. Bir kişi Hsbc'den aldığı e-mail'i forward etmiş. Sikayetvar.com'a yıllık aidat ile ilgili şikayetini dile getirmiş ve e-mail'de yıllık aidatın iptal edildiği yazıyor.

Galiba banka yetkilileri nabza göre şerbet veriyor. Durum böyle olunca ben de yıllık aidatımın kaldırılmasını istiyorum. Bunu yazılı olarak istiyorum. Aksi halde beni aradıkları an kartımın iptalini isteyeceğim.

Not: Uzun süre Amerika'da kredi kartı kullandım. Her bankanın en az bir tane yıllık ücreti olmayan kredi kartı vardı. Fakat burada hepsi işbirliği yapmış gibi.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
12.03.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.