ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Kredi Kart Aidatı İadesi Hesabıma Yansımadı! gazidursun  [05 Mart 2008, 09:00]
Üyesi olduğum HSBC'den kredi kartı ve ek kart olmak üzere 2 adet kart mevcut. Ek karta 01.01.2008 tarihinde gelen kart aidat ücretini 444 0 111 numaralı hattı arayarak gelen 10 YTL aidat ücretini iptal edilmesi yönünde şikayetimi ilettim. Başka bir birim tarafından aranılarak iptal edildiği bilgisi verildi.

Asıl kartıma ise 01.02.2008 tarihinde 40 YTL ücret gelmesine rağmen tekrar çağrı merkezi hattını aradım. Başka birim tarafında tekrar arama yapılarak iptal edildi bilgisi verilmesine rağmen hesaplara yansımamıştır. 3 kez arama yaptım ve sonuç alamadım.

Kartımın kapatılması için başvuru yapmama rağmen beni 4 işgünü içinde arayacağı bilgisi verildi. 20 gün oldu arayan olmadı. Diğer bankalardan alınmayan aidat ücretinin bu bankanın istemesini uygun bulmadığımdan kapatılmasını rica ederim. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
05.03.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.