ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Çalışanlarını Müşterileri Aracılığı İle mi Eğitiyor? MoNaLisa1  [16 Şubat 2008, 09:00]
HSBC Bakırköy Çarşı şubesi müşterisiydim. Yaklaşık 2 yıl kadar önce şubeye başvuruda bulunarak bireysel ihtiyaç kredisi kullandım. Bu kredi ile ilgili yaklaşık 14 ay kadar önce kanuni takip işlemine tabii tutuldum ve hemen akabinde borcumun tamamını kapattım.

Bu kapama işlemi ile ilgili olarak bugün “borcu yoktur” ya da “kapama” yazısı talep etmek üzere çalışmış olduğum şubemi arayarak bu konuda bilgi almak istedim. Şubede görüşmüş olduğum, adının *** olduğunu öğrenmiş olduğum bayan beni bu konuda telefon bankacılığına yönlendirdi. telefon bankacılığını aradığımda ise; benden telefon bankacılığı şifresi talep edildi.

Yaklaşık 14 ay önce tüm işlemlerimi kapatmış olduğum bir hesapla ilgili bankacılık şifremin olması sizce mümkün mü? Bu şifrem olmadığı için tekrar beni şubeye yönlendirdiler. Şube ise beni genel merkezin idari takip bölümüne yönlendirdi.

İdari takip bölümünde 5 ayrı telefon numarası verilip 6 ayrı kişi ile görüşme yaptım. Bu görüşmelerin en sonuncusunda benim aslında yine yanlış yerde olduğum ve bu konuyu şubem ile halletmem gerektiği konusunda nihai karar verildi. Ve ben tekrar şubemi aradım.

Bunca harcanan zamandan ve bunca görüşülen kişiden sonra tekrar *** hanım ile görüştüm. *** hanıma durumu iletip bu konuda yardım istediğimde ise; “en azından ne yapacağımızı öğrenmiş olduk” cevabını aldım.

Koskoca HSBC'nin çalışanlarını eğitme yöntemi bu mudur? Müşterilerini 9 kişi ile görüştürüp yapacakları işlemleri bu şekilde mi öğreniyorlar? Tüm bu olanları göz önüne alıp kendinizi benim yerime koyun. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
18.02.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.