ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Benim Onayım Olmadan Kartıma Sigorta Yapmış! bushy  [06 Şubat 2008, 09:00]
Geçenlerde iş adresime gelen bir zarfla sarsıldım. Zarfta, HSBC'den gelen bir poliçe dokümanı vardı; güvenli cüzdan poliçesi. Benim haberim olmadan bana bu sigortayı yapmışlar ve bunun ücretini kredi kartıma yansıtmaya başlamışlar. Ne kadar sinirlendiğimi ve mağdur durumda bırakıldığımı anlatamam. Düşünsenize ne onayınız ne imzanız olmadan hesabınızla istedikleri gibi oynayabiliyorlar.

Bu saçma uygulama beni çok sinirlendirmişken başka bir olay daha yaşadım. Kartımla ATM'de bir işlem yaparken kartıma durduk yere el konuldu (aynı olay iki ay önce yine gelmişti başıma bu arada). Şimdi bu ayki ekstremi bekleyeceğim ve ATM'de kalan kartımın yerine çıkarılan kart için ücret alındığını görürsem ücretin iadesini isteyeceğim. ATM'lerin bozukluğunun faturasını umarım bana ödetmezler.

Bu arada Hsbc ile borçlarım biter bitmez tüm ilişkimi keseceğim. Etrafımdaki herkese de hsbc hakkında gayet olumlu geri bildirimler veriyorum(!).

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
06.02.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.