256435 |

| HSBC Kredi Kartımdaki Alışverişin Açıklanmasını Bekliyorum!
KenanÇELİK
[01 Şubat 2008, 09:00]
Geçen gün tesadüfen 750 liralık limiti olan kredi kartımın 10 liralık akaryakıt alışverişimden başka kullanmadığım halde limitinin dolu olduğunu fark ettim. Girdiğim marketten büyük bir şok yaşayarak çıktım ve hemen bankaya gittim.
Durumu izah ettikten sonra gişedeki bayandan ayrıntılı belge istedim. Gördük ki 22.01.2008 tarihinde kartımdan üst üste tam 10 defa 70,80 kuruşluk Gold-Trend Mağazacılık'tan alışveriş yapılmış gözüküyor. Toplamda bu tutar 708.00 YTL. Bankadaki memur bile bunda kesinlikle bir yanlış var, bu çok belli, bunu hemen telefon bankacılığıyla bildirmemi söyledi.
Hemen bildirdim ve kartımı iptal ettiler. Bu konu için dilekçe yazmamı istediler. Ben de yazdım, dedikleri numaraya faksladım. Tekrar arayıp teyit ettirdim ellerine dilekçem ulaştığına dair ve araştırıp düzelteceklerini söylediler. Ama 3 gün oldu henüz bankadan bir açıklama gelmedi.
Benim hesap kesim tarihi ayın 6'sı. İnşallah bu yanlışlığı ekstreme yansıtmazlar ve beni bu işsiz halimle kendi hataları yüzünden mağdur etmezler. Başta BDDK olmak üzere gereken yerlere de noter aracılığıyla aynı dilekçeden göndermeyi düşünüyorum. Nasılsa benim başka bir işim yoki yeter ki beni mağdur etmesinler. Bankamdan bu durumu düzeltmesini ve tarafıma aydınlatıcı bir açıklama yapmasını bekliyorum.% |