ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kullanmadığım Karta Ekstre Yolluyor! şaşkın  [26 Ocak 2008, 09:00]
Yıllar önce Advantage alışveriş kartım vardı. Daha sonra Advantage HSBC'ye geçip benim talebim olmaksızın kredi kartına dönüşünce kredi kartı kullanmak istemedim ve bu kartı hiç kullanmadım. Ancak borç gözükmese de sürekli HSBC bana mail olarak ekstre göndermeye devam etti.

Bu konuda 10.01.2008 tarihinde HSBC internet sitesinin bize ulaşın bölümünden bir mail attım. Tahminen 10 gün sonra HSBC'den bana döndüler ve şikayetim olduğunu bunun için ilgiliye beni aktaracaklarını söylediler ve aktardılar da.

Ancak ilgili sanırım telefon bankacılığındaki müşteri temsilcisiydi. Bana telefonunuz aktarıldığından işlem yapamıyorum, sizin bizi 444 0 111 numaralı telefondan aramanız gerekli dedi. Bu telefonun ücretli olup olmadığını sordum, ücretli olduğunu beyan ettiler. Ben de kendilerine böyle bir şikayetim olduğunu, kartımın iptal edilmesini istediğimi ve kendilerinin beni arayarak oraya aktardıklarını söyledim. Bu şekilde işlem yapılamayacağını belirttiler.

Ben de benim talebim olmaksızın kredi kartı çıkarıldığını ve ücret ödeyerek bunu iptal ettirmek için uğraşmak istemediğimi beyan ettim. Yine aldığım cevap bu şekilde bir şey yapamayacakları oldu. Dolayısı ile halan talep etmediğim ve sanırım en az 5 yıldır kullanmadığım bir kredi kartım ve sürekli gelen hesap ekstrelerim var. Bu konuyu çözemedim.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
28.01.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.