ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Atm'leri Kıbrıs'ta Çalışmıyor! Tacha  [24 Ocak 2008, 09:00]
Ekstre tarihim her ayın 18'i. En son ekstrem yaklaşık 700 YTL civarında. Öğrenci olmama rağmen bütün harcamalarımı bu kartımdan karşılıyorum. Ama her zamanki gibi 1 haftadır paramı yanımda gezdirip bozuk atm'leri geziyorum. Kıbrıs/Lefkoşe'de öğrenciyim.

Ortaköy'deki zarflı atm son 1 yıldır zarf vermiyor. Girne kapısı'ndaki atm hiç çalışmıyor bile, bölgedeki diğer atm'de ulaşım sıkıntısı var, öğrenci olduğum için gidemiyorum. Her ay kartıma faiz işliyor. Son ay 15 YTL faiz ödedim. Bu ay da muhtemelen bir o kadar faiz işleyecektir.

Bu faizleri bankanın yetersiz hizmetlerinden dolayı ödemek zorunda değilim. Bozuk atm'lerin sorumlusu ben değilim. Ödediğim faizlerin hesabıma iadesini istiyorum. Ayrıca geçen sene itirazım üzerine hesabıma iadesi yapılan ve bir daha alınmayacağını teminat eden banka bu sene tekrar neden üyelik ücreti alıyor?

Ayrıca 7 aydır adresime ekstrem gelmiyor. sürekli internetten takip etmek istemiyorum. Benim bilgim olmadan ekstremi gönderme hakları yok. Hsbc öğrencilere çok güzel sahip çıkıyor, çok teşekkür ederim.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
24.01.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.