ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

251988

HSBC'den Vaat Edilen Puanı Alamadım alperozkan1974  [22 Ocak 2008, 09:00]
Geçen ay Hsbc kredi kartımın süresi dolduğu için yenisi gönderildi ve o ay içerisinde 100 YTL'lik harcama yapmam karşılığında 20 YTL puan verecekleri vaat edildi.

Ben de ay sonuna kadar 106 YTL civarında harcama yaptım. Fakat ekstrem geldiğinde miktarın 92 YTL olduğunu gördüm. İnceledim. Son yaptığım harcamanın tek çekim istediğim halde 4 taksite bölündüğünü gördüm ve bu sebeple vaat edilen puanı alamadım.

Hsbc'den bundan sonraki harcamalarımda isteğim dışında taksitlendirme yapmamasını rica ediyorum, çünkü belki iyi niyetle yapılan taksitlendirmeler her zaman benim yararıma olmuyor ve şimdiki gibi ben 20 YTL puan beklerken hiçbir şey alamıyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

10.03.2008 alperozkan1974 şikayetvar adresinde 251988 numarasıyla yayınlanan şikayetime hemen telefon ve maille cevap verildi ve vaat edilen 20 ytl nin hesabıma yatacağı mail yoluyla bana bildirildi. Fakat aradan uzun zaman geçmesine rağmen herhangi bir gelişme olmadı. Şikayetimin incelenerek gerekli işlemin yapılarak bilgi verilmesini rica ederim...

HSBC Bank
22.01.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.