250270 |

| HSBC Güvensiz İşyerine Rağmen Paramı İade Etmedi
soneryen
[18 Ocak 2008, 07:31]
Aktaselektronik.com sitesinden, 25.12.2007 tarihinde, 6026 sipariş numarası ile sanal kartım ile yaptığım alışverişimdeki ürünler gelmedi. Bunun üzerine firmayla mailleştim. İthalatçı firma ile problem yaşadıklarını, başka ürünler almamı yada istersem parayı kredi kartıma iade edebileceklerini söylediler.
Parayı kredi kartıma iade istedim. Fakat kredi kartıma iade edeceklerini söylemelerine rağmen 21 gün oldu ve halen kredi kartıma para iadesi yapılmadı. Defalarca firmaya mail attım. Cevap gelmedi.
En sonunda ancak kimlik fotokopimi gönderdiğim taktirde iade edeceklerine dair bir mail geldi. Fakat kimliğimi fakslamama rağmen halen bir cevap yok. Faks yazısı yazdım, mail attım hiç ilgilenen yok.
Bu hususta Hsbc Bankası'na mail attım. Kimse geri dönmedi. En son çare bankaya telefon açtım. Yapacakları bir şey olmadığını, benim üye işyeri firma ile halletmem gerektiğini söylediler.
Ben üye işyerini tanımam etmem. Firma sanal kartım ile ilk defa alışveriş yaptığım e-ticaret sitesi. Resmen mağdur edildim.
Eğer Hsbc hiç ilgilenmeyecekse, bana bu işlemlerde güven vermiyorsa, beni neden sanal kart kullanmaya +3 kat puan vs. Gibi reklamlar ile teşvik ediyor?
Banka benim bu mağduriyetimi gideremiyorsa veya gidermiyorsa, firma 21 gündür para iadesi yapmıyorsa biz sanal kart kullanıcıları kime güveneceğiz?^^ |