HSBC Ekstrelerimi Son Ödeme Tarihinden Sonra Gönderiyor
gencer3333
[16 Ocak 2008, 09:00]
Hsbc Bankası'nın bu huyundan nefret ediyorum gerçekten. Kartımı alırken hesap kesim tarihimi ayın 3'ü, son ödeme tarihini ayın 13'ü olarak belirledik. Ama bugün ayın 14'ü ve hala ekstre ortada yok.
Daha önceleri de ekstremi güya mail adresime yolluyorlardı. Fakat gelen maillerde ekstremin içeriğini göremiyordum. Zaten bu yüzden değiştirip ev adresime yollamalarını istemiştim. Ama yukarıda da belirttiğim gibi şimdi de zamanında gelmiyor. ^^
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.
Saygılarımızla.
HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ
17.01.2008
İyi çalışmalar,
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.
Saygılarımızla.
HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ
16.01.2008
gencer3333
kusura bakmayın ama şikayetim doğrultusunda sikayetvar.com a benim hakkımda gerekli incelemeler yapıldığını gerekli maillerin atıldığını yayınlamışsınız fakat ben hiçbirşey göremiyorum.yaptığınız incelemeler bilgilendirmeler aslı olmayan reklam amaçlı bilgilendirmeler mi oluyor?
16.01.2008
İyi çalışmalar,
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.