ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kart Aidatı Ödettirmek İçin Kartımı İptal Etmedi havaşimşek  [11 Ocak 2008, 09:00]
2006 yılı Aralık ayında Advantage kredi kartı aldım. İlk yıl ücretsiz olduğunu söyledikleri için kullanmaya başladım. 2007 Aralık ayında kredi kartı yıllık ücretini ödememek, iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradım.

Talebimi aldılar. 1 hafta içinde bana geri dönüş yapılacağı söylendi. Geri dönüldüğünde ise kredi kartıma yansımış kullanım ücreti olmadan iptal edemeyeceklerini, kullanım ücreti geldiğinde onları tekrar aramamı, kullanım ücreti ile birlikte kartı iptal edebileceklerini söylediler.

Dün akşam aradım. Tekrar talep aldılar. Bu arada başka bankalarda bu talep alma işlemi filan yok. Bugün kartımın borcunun son ödeme günü ve 30 lira fazla ödeme yapacağım. Bunun üzerine eşim tepki olarak kendi hiç kullanmadığı kartını iptal edeceğini söyledi.

Müşteri hizmetlerini aradı ve kredi kartını hiç talep almadan direkt olarak iptal ettiler.

Madem direkt iptal ediliyor, benden neden talep alıp 1 hafta beklettiniz? Her müşterinize ayrı, yani çifte standart mı uyguluyorsunuz? 30 lira kullanım ücretini şimdi iptal edemeyeceğinizi söylüyorsunuz. 12. Ayda aradığımda neden iptal etmeyip, kullanım ücreti geldiğinde iptal ederiz dediniz?

Sizden ricam bu kullanım ücretimi ekstremden düşmeniz. Hala düşemeyiz diyorsanız da hakkımı tüketici mahkemelerinde arayacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Sizdeki telefon kayıtlarım incelensin lütfen.

Not:Sizinle telefonla görüştüğüm sürede diğer bankalardan
20 tane kredi kartı iptal ettirirdim. ^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
11.01.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.