243406 |

| HSBC'de Kredi Başvurusu Çok Geç Sonuçlanıyor!
aziz1982
[31 Aralık 2007, 10:57]
HSBC'ye 18.12.2007 tarihinde internet üzerinden bireysel ihtiyaç kredisi için başvuruda bulundum. Başvuru ekranının son adımında “başvurunuz tamamlanmıştır, 4 işgünü içerisinde size SMS/e-mail olarak cevap dönülecektir. 444 0 111'i arayarak sonuç hakkında bilgi alabilirsiniz” şeklinde yazı mevcuttu.
26.12.2007 tarihince çağrı merkezinizi arayarak 4 işgünü geçtiğini, sonuç belirtilmediğini söyledim. Müşteri temsilcisi TC kimlik numaramdan sorgulama yapmasına rağmen sistemde incelemeye alınmış başvuru göremediğini ve acil olarak ilgili bölüme bildireceğini belirtti. Ben internetten başvuru sonrası ekran görüntüsünü aldım ve 18.12.2007 saat 09.30 - 10.00 arasında yaptığım başvurunun cevabı ulaşmış değil. Acil incelemeye alınıp sonucun bildirilmesini rica etmiştim fakat bir sonuç henüz bildirilmedi.
Yeni yıla ihtiyaçlarımızı karşılayarak girecektik fakat yetişmeyecek sanırım. Diğer önemli konu ise olumsuz sonuçlanması durumunda benim kaybettiğim 6 işgünü nasıl telafi edilecek? zamanı geri getirebilecekler mi? % |