ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Advantage Kartla Dezavantajlar Dünyasına Hoş Geldiniz! petite  [19 Aralık 2007, 09:00]
HSBC Advantage kart sahibi olmanın ayrıcalıklarını sayıyorum. 1- Kredi kartı ekstreniz hiçbir zaman olmaz. 2- Ekstreniz gelmediği zaman şikayet ederseniz ATM'lerden kontrol edin, internetten kontrol edin, sanki başka öğrenecek yol yok gibi bir cevap alırsınız.

3- Yıllar öncesine ait iptal edilmiş kartınız hesabınıza kayıtlı ve kullanıma açık şekilde görünürse şaşırmayın. 4- Banka size ne mail adresinizden ne de ev/iş adresinden ulaşamaz, ancak kartı gönderirken çok kolay ulaşabiliyorlar nedense.

Yaklaşık 6 aydır HSBC Advantage kredi kartım var. Şifresini almak için bankanın çağrı merkezini aradığımda bana şifre verirken bir de kaza sigortası gibi bir işlemden söz ettiler. Aylık 20 milyon karşılığında başınıza bir kaza gelirse bilmem kaç liralık teminat falan filan. Ben de tamam dedim, üye olalım oraya da. Bunun poliçesini dosyasını size göndereceğiz dediler. Poliçe 1-2 hafta önce ancak gelebildi.

Ancak benim asıl derdim bu değil. Ben yaklaşık 5 aydır bu kredi kartını kullanıyor olmama rağmen bana şimdiye kadar hiç ekstre gelmedi. Bu konuyla ilgili çağrı merkezi yetkilisine ve de internet şubesine şikayette de bulundum ancak sonuç alamadım. Bana şöyle bir cevap verdiler, "siz mail adresinize gönderilmesini istemişsiniz. Mail kotanızın dolu olmamasına dikkat edin" vs. Hiçbir bankada böyle bir şeyle karşılaşmadım ben. Mail kutusu yarısına kadar bile dolu değil.

Hatta çağrı merkezindeki müşteri temsilcisi mail adresimin önce yanlış olduğunu söyledi. İyi dedim, düzeltin o zaman. Daha sonra internet şubesinden baktığımdaysa mail adresimin yanlış olmadığını görüyorum. Neyse bu konuyu internet şubesinde de şikayet olarak belirttim özellikle. Mail adresimi de her ihtimale karşın güncelledim. O gün bugündür bana ne ekstre geldi ne herhangi bir bilgi. Diğer bankaların yaptığı gibi mesaj bile göndermiyorlar, borcunuz şu kadar son ödeme tarihi bu kadar diye.

Bir başka problem de internet şubesine göre benim yılar yıllar önce kullanmış olduğum kampüs kartımın hala adıma kayıtlı şekilde görünmesi, ki ilginç olan ben o kartı belki 4 senedir kullanmıyorum. Hatta o kart Advantage kampus idi, HSBC Advantage'ı satın almadan önce vardı o bende. Satın aldıktan sonra da bana kart falan da gelmedi. Bence HSBC sloganını değiştirmeli ve "avantajın varsa, dezavantajın var" yapmalı. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
19.12.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.