ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Tarafından Onayım Alınmadan Açılan Ek Hesap! ewish  [14 Aralık 2007, 09:00]
Bugün cep telefonuma "adınıza İskenderun şubemizde 2.750 YTL limitli kredili mevduat hesabı açılacaktır. Hesabınız üç gün içerisinde aktif olacaktır. Eğer hesap açılmasını istemiyorsanız hesap hayır yazarak 4499'a mesaj atınız" yazılı bir mesaj geldi. Ben bu bankada mevcut kredi kartlarımı iptal ettirmiştim. Vadesiz hesabımı kapattırmamış olmam suçmuş gibi isteğim dışında mevduat hesabı tanımlanmasını istemiyorum. Bu sebeple 4499'a "hesap hayır" yazılı mesaj gönderdim.

Bir dakika sonra gelen mesajda "şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Hesap hayır yazarak daha sonra tekrar deneyebilir veya 4440111'i arayabilirsiniz" yazılı mesaj geldi. İş yoğunluğum nedeniyle bu gibi işlerle uğraşmak istemiyorum. Banka benim talebim olan işleri yapsın olmayan işleri iteleme metoduyla veya emrivaki suretiyle yapmasın. Ben kredili mevduat hesabı açılmasını istemiyorum. Ve bunu açtırmamak için fazladan çaba sarf etmek hiç istemiyorum. Bu bir tacizdir ve kurtulmak istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
14.12.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.