ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Yıllık Kart Ücreti Belirsizliği! janesuper  [14 Aralık 2007, 09:00]
Keçiören şubesinin yanındaki standınızdan kart talebinde bulundum. Öncelikle sorduğum soru şu oldu; tabii ki yıllık kart ücretinin alınıp alınmadığı. Bana kart ücreti alınmadığını, hatta Tüketici Koruma Derneğinin açmış olduğu dava kabul edildiğini ve bundan sonra bu yasal olmayan ücret alınmayacağını söyledi. Ben de bu nedenle form doldurdum ve imzaladım.

Bugün kartım geldi ve formu okuduğumda ücret alındığı yazıyor. Sadece Classic 0 YTL, Gold 0 YTL görünüyor. Benim kartım bunlardan biri mi anlayamadım. Şayet kart ücreti ödeyeceksem iptal edilmesini istiyorum. Ayrıca internet şubenizi kullanarak şifre almak istedim, ilk kullanımda şifremin doğum tarihim olması belirtilmesine rağmen yanlış girdiniz diyerek kartım kullanıma kapatıldı. Nasıl bir iştir anlayamadım. Şimdiden sorun yaşayacağımın belirtileri gibi umarım kısa zamanda hallolur.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
14.12.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.