238854 |

| HSBC İptal Ettirdiğim Kartımdan Kart Aidatı İstiyor!
mikog
[13 Aralık 2007, 09:00]
11.12.07 tarihi itibari ile kartımın iptali için HSBC'yi aradım. Kartımı kullanmak istemediğim için iptal ettirdim. Sonra dönem hareketlerini kontrol ederken 1.12.07 tarihinde Campus kartımdan 10 YTL kart aidat ücretinin istendiğini gördüm. Bunu asla kabul etmiyorum.
Öğrenci kartı çıkarıyorsunuz ve öğrenci kartından da ücret istiyorsunuz. Kaldı ki kart aidat ücretlerinin ne derece yasal olduğunu gazete ve televizyonlarda okuyup izliyoruz. Diğer bankaların yansıttıkları kart aidat ücretlerinin hepsini iptal ettirdim sayın HSBC yetkilileri kart numaralarıma ulaşıp inceleyebilirsiniz.
Yazık ki koskoca HSBC öğrencilere güya sağlamış olduğu imkanlar sunan Campus kartından aidat alacak kadar muhtaç bir durumda demek ki, yazık. Bu kart aidatını asla ödemeyeceğim. Gerekirse hukuksal işlemlere başvuracağım. Bu ücretin iptalini HSBC yetkililerinden talep ediyorum.
Bunun yanı sıra HSBC benim ilk kredi kartımdı, çok uzun yıllardır kullanıyorum. Başka bankalardan kredi kartı kullanmaya başladım ve diğer bankalarda 2 işlem yapıyorum kartımda hemen puan yüklenirken HSBC'den birçok işlem yapmama rağmen o puanlara ulaşamıyorum. Üye işyerinde kullanamam gerektiğinin bilincindeyim ve bu şekilde işlem yapıyordum. Kartımı iptal ettirme sebeplerinden biri de budur. Daha fazla müşteri kaybetmemeniz için bu oranlarınızı yüksek tutmanız gerekiyor. Kart aidatının iptalini acil olarak istediğimi de bilgilerinize sunarım.% |