ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Advantage'ın Var Derdin Var! cgt  [13 Aralık 2007, 09:00]
09.12.2007 tarihinde Üsküdar şubeden hesabıma para yatırmak istedim; Bu ATM Express adlı enfes icat vasıtasıyla. Gece vaktiydi, lakin internetten alışveriş yapmam için paramın kartımda bulunması zorunluydu. Para yatırma kısmına geldiğimde "devam" butonuna bastım. Bir de ne göreyim? "ünite arızası nedeniyle paranız alıkonulmuştur, en yakın şubeye başvurun veya 444 0 111'i arayın". Elimdeki paraya bakıp derin bir oh çektim ve kartımı aldığım gibi evime döndüm.

Ertesi gün, 10.12.2007 pazartesi, öğlen saatlerinde büyük bir saflık örneği göstererek Kadıköy şubeye gittim bu sefer. Akıllıyım neticede, içeride sıra beklemek yerine yine ATM Express ile paramı kısa sürede yatırıp gideceğim. Ne mümkün? Sistem beni elinden kaçırmış olmanın verdiği hırsla Kadıköy'de avladı ve itinayla inci gibi dizdiğim banknotlarımı acımadan alıkoydu.

Hemen şubeye girip güvenliğe durumu anlattım. Sağ olsun telefona sürükledi beni, gereken numaraları tuşladı ve ilgili arkadaşa bağladı. telefonda 4 kişiye ayrı ayrı derdimi anlattım. Son olarak ismini hatırlamadığım bir bayan sorunun 2 işgünü içinde çözüleceğini söyledi. Allah razı olsun(!) Bugün tekrar aradım nedir durum diye, bu sefer 4 işgünü içinde çözüleceğinden bahsedildi. Sanırım bir iki kere daha ararsam 1-2 ay içinde çözülecek sorunum.

Bu arada, elimde sadece paramın alıkonulduğuyla ilgili bir makbuz var bankamatikten çıkan. Üzerinde ne miktar var ne bir şey. Peki bana yarın bir gün yatırdığım paradan daha düşük bir tutar iade edilirse ben kendimi ne ile nasıl savunacağım? HSBC'nin ATM Express'leriyle ilgili sistemini kuran vatandaş başta olmak üzere tüm HSBC camiasını esefle kınıyorum ve bu bankadan şiddetle uzak durmanızı öneriyorum. Aksi takdirde parayla rezil olmanın çeşitli şekillerini öğrenebilir ve gelecek nesillere aktarabilirsiniz. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
13.12.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.